"först ut, sist in" sg-zander.se

6 juni 2011

Jubileum av nåt slag




Igår kväll var det dags för lite fiske igen, inställd på i första hand karp. Efter finfin förmäskning var förväntningarna höga då jag begav jag mig av mot den tilltänkta sjön. Värme o vind kändes hett. Redan efter ca 20 min "droppar" v-spöet och jag krokar. Dock ingen karp, utan in kommer en av de vackraste sutarna jag skådat(och fångat). Smällfet, med röret ute, mäts hon till blott 53cm, men lyckas ändå belysa foxvågens display med fantastiskt fina 3400g! Detta blev min 80:e sutare över 3kg - och vilken jubileumsfisk det blev! Tröst-spegeln på 8150g i morses var inte ens i närheten av en lika glädjande eller en lika uppskattad fångst, trots att den fightade som en demon i det badtempererade vattnet.



CC moore bloodworm dumbells och hampa bestod förmäskningen av. Rikligt av båda! Sen Fiskade jag en likadan(soakade popup-varianten) med en halv krill&salmon dumbell ovanpå. Runtom blev det 16mm bloodwormboilies, då alla dumbells var slut. Detta göttiga ihop med krillpellets i 15mm modell. Det tycktes funka :)




Ut och njut av försommarens möjligheter!




M

1 kommentar:

  1. Gött fiske, sutare e alltid kul. Verkar dock som sutarna på många håll verkar vara lite upptagna med lek för tillfället.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.