"först ut, sist in" sg-zander.se

5 juni 2011

tripp till antorpa
Hej. pga lite andra prioriteringar och begränsad möjlighet till ledighet så har det inte blivit lika mycket fiskande denna vår. därför såg jag extra mycket fram emot några dagar vid storsutarnas sjö, i det idylliska halländska landskapet.
Sutarna ligger mig extra varmt om hjärtat och sjön har tidigare varit mycket generös mot mig, så jag känner alltid stor press på mig själv varje gång det är dags igen. De två sista säsongerna har bjudit på bra fisken, men saknat topparna - de riktigt stora - dom över 4kg. därför hade jag lovat mig själv och sagt till fiskevänner att "om jag inte får en 4a i år är det slutfiskat i Antorpa för alltid". Hårt, kan tyckas, men också något jag stod fast vid! Alltså upp till bevis...
Det blev totalt 5 nätters fiske i mestadels regn, hård blåst och för årstiden mycket låga temperaturer, men trots detta fick jag igång sjöns invånare bättre än jag vågat hoppats på! När fisket var över kunde jag summera ihop 27 kontakter och av dessa 23 landade med ett snitt på en bit över 3,7kg. Fina toppfiskar och nytt pers med bl a 4290, 4170 och 4010g!
Platsbyten, båt, lite tur m tajmning och en känsla för fisket gjorde jobbet. Kolla in bilderna och ha en fortsatt fin fiskesommar!
// MN

1 kommentar: