"först ut, sist in" sg-zander.se

14 september 2011

Team Vandskraek vann Garmin festivalen

Bryggsnack i Norra hamnen, Helsingborg
Spättan på 1520 i närbild samt ett grymt tackel ;)


Glad Teamkapten Henrik Karlen som kör runt på två lika glada norska gossarVill börja med att gratulera Danska teamen Vandskraek och Blaeser samt Kungsbackagänget Isola som drog det längsta strået när söndagens fiske var avklarat. Vandskraek tog hem segern med god marginal, riktigt imponerande fångstfacit! Vi lyfter på hatten och bugar.

Resultatet topp fem enligt följande:

1a: Vandskraek 917p
2a: Blaeser 836p
3a: Isola/Lowrance 811p
4a: Kinnarp Kahoja 795p
5a: Kinnarp Garmin 794p


Ganska jämt sen mellan övriga 4 team (inte minst Kohoja och Garmin!), där en hyfsad fisk hade räckt för alla att ta sig till åtminstone 2a plats. För vår del gick vi bet på näbbgäddan, som vi med facit i hand la för mycket tid på, men ändå inte fick med oss. Men det är klart hade vi fått den, hade det låtit annorlunda. Alltid lätt att vara efterklok =) Fullständiga resultatlistor hittar ni på Garmin festivalens egna hemsida, ihop med annan info om tävlingen. Hemsidan kommer också att uppdateras löpande med bland annat mer information kring nästa års tävling. Håll koll och anmäl er redan nu, ju fler vi blir desto roligare är det!


Vi har hur som helst haft en kanontrevlig vistelse i Helsingborg hela vägen från onsdag - söndag och glädjer oss åt några fina fiskar och inte minst allt gott umgänge med likasinnade fisketokar. Tack till alla medtävlande, arrangörer (Kinnarps havsfiskeklubb) samt sponsorer med Garmin i spetsen för ett jätteroligt och lyckat evenemang (trots någon liten detalj som inte blev som tänkt, men ingen kunde rå över=)!


Förhoppningsvis lyckas vi planera in ett par helger till under de kommande månaderna för rent nöjesfiske, det är alltid lika kul på Öresund och i Helsingborg. Väl mött på vattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar