"först ut, sist in" sg-zander.se

24 november 2013

Fiske 2013

Årets fiske blev som vanligt de senare åren ett fåtal pass!

I maj fick jag möjligheten att följa med Danne Simonsson, Team Senil till Hasslö och fiska lax. Vi hade ett par trevliga dagar, Goa skratt o några laxar! Jag lyckades landa ett nytt pers på hyggliga 11,4 kg! Vi hade väl landat ett par till om inte min ringrostighet på trollingfiske talat genom ett par katastrofala håvningar! Trevligt var det iallafall o tack till Danne som stod ut med mig!

I juli var det så dags för turné med min gamle vapendragare Magnus Mannberg från Umeå. Vi gav oss i kast med att återigen försöka lura upp en stor-sutare till Magnus. När han till slut krokade sin Antorpa-Sutare så gick den fast, go o glad guide som man är så var det bara att slänga kläderna o simma ut o lossa fisken simma in igen o håva. Glömmer nog aldrig när jag såg den i håvgarnet, trodde tom den var större än vad den var! 4740g o lyckan var total hos både Magnus o håvaren/simmaren!
Sen bar det iväg till Rögle dammar blev några tunga dygn men Magnus slog till sista natten med en panka på goda 5780g, själv får jag vänta en stund till på min stor-braxen!

Nu är det bara att ladda för nya bravader 2014!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar