"först ut, sist in" sg-zander.se

30 juli 2012

Karp

Som Erik skrev så kör jag i Karsgöl.
Första natten gav denna på 6350g.

29 juli 2012

Karp

Här kommer en bild på min fjällkarp på drygt 8,2kg från Stefan och mitt förra fiske i St:Karsgöl. Stefan fiskar för övrigt första dagen idag av ett tredagars pass I St:Karsgöl. Ska bli spännande o följa fisket hans rapporter. Många undrar också om herr Jönsson fångat något spännande på kusten under de senaste dagarnas fiske, kanske är en rapport på väg? /Erik

18 juli 2012

Tidigare i sommar

Fiskade en sväng i kungsbackafjorden med saga, saga vann fighten med en spinnfångad id!


Norrlandsresan

Magnus med regnbåge på 6520g!
Dan med röding!
Rödingar är verkligen vackra....
Var iväg en sväng till norrland för att fiska med gode vännen Magnus Mannberg! Huvudmålet var att fånga en stor sik i Storuman. Redan första kvällen kom vår största fångst för veckan men det var ingen sik utan en regnbåge! Magnus drillade den med bravur efter den tagit en frilinad mormyska på hans 020 lina. 6520g vägde bågen och var Magnus art nr 16! Resten av dagarna förflöt utan storfiskar för vår del utan toppade runt 2kg på sik, 4kg på regnbåge och 2kg på röding! De sistnämnda fanns i tusental och åter tusental! Närmaste storsiken vi kom var när jag lyckades bränna en 3+ en halvmeter från håven! Helvetes jävla skit är bara förnamnet! Men jag lär komma tillbaka till sikarna i norr! Passar på att tacka alla trevliga fiskare vi stötte på i Storuman under vår tur! 4 dagar körde vi där innan vädret stoppade vår framfart! Nu är det bara att planera nästa fisketur! Stort tack även till familjen Mannberg för gästfriheten!

16 juli 2012

Karp bilder.



Fjällisen väger 7370g.
Bild på Eriks karp fixar han lite senare.
Vi tackar Palle för besöket i Stora Karsgöl.

13 juli 2012

Karp

God natt från vindskyddet. Blivit en mindre under dagen, hoppas på mer runn inatt.

Karp

Fick varsin inatt bilder och slutrapport vid hemkomst.

12 juli 2012

Karpfiske

Hemlagade pannkakor.

7 juli 2012

40 arter för "Ragnar"

Sten-Sture har ju som tidigare rapporterats här på bloggen fixat sin 40:e art. Nu finns en intervju med honom av sportfiskarna på deras sida.


HÄR